Hviledag

Drittlys ute i dag. Jeg hadde så lyst til å ta bilder, men neida.


Myspace-angle! Hvordan har det seg at man alltid ser bedre ut i denne vinkelen?! Eller gjelder det bare meg? Dette her må være det første skikkelige egobildet jeg har tatt siden før sommeren eller noe. Før tok jeg egobilder så ofte at det var flaut. Men det hører vel med å være fjortis :)

Denne dagen er så utrolig stille. Ja, jeg har jo fridager en gang i blant, men kan ikke huske sist jeg hadde en fridag uten å ha noe som helst annet å ta meg til. Har alltid noe å gjøre. Ja, jeg var hos legen kvart over ni i dag, men når jeg var ferdig der så hadde jeg jo fortsatt igjen hele dagen! Men det var digg å gjennom skogen på vei hjem. Bor nemlig 20 minutter unna busstoppen jeg bruker. Jeg elsker vinterlufta, så lenge jeg ikke fryser. Men ja, som sagt så var jeg hos legen, så nå finner jeg endelig snart ut om jeg har noen mangler. Forventer meg nesten at det skal være et eller annet. Men det blir spennende å se. Sjekka kolesterolet mitt gjorde han og. Høyt kolesterol ligger til slekta, så like greit. Siden jeg er veggis så burde jeg klare meg fint, tho! Men hey, legen målte ikke blodtrykket mitt før han ga meg ny p-pille resept. Tenkte ikke over det mens jeg var der, men stussa på det etterpå. Er det normalt a?

Vil forresten bare meddele at fastlegen min er helt super, hyggeligere menneske skal du lete etter en god stund. Og han kommer med så mye nyttig informasjon som han egentlig ikke trenger å dele med meg. I dag fortalte han meg om hvilke grønnsaker som har best kvalitet, prøvde å motivere meg til å gå på ski osv! Haha. Han spurte meg også masse om hvorfor jeg hadde valgt å spise vegetarisk osv, fint å føle at legen bryr seg litt i alle fall. Får nesten lyst til å bli lege selv når jeg er hos slik en hyggelig lege. Hahaha. Så da kan man angre på at man en gang ga faen i skolen :) Litt sent å begynne å skjerpe seg når man går i tredjeklasse, halvparten av karakterene er jo allerede satt.

Nei, nå skal jeg strikke. Som sagt ingen ting å ta meg til i dag! Ser det på hvor random dette innlegget var.
Ciao!

3 kommentarer

Cecilie Torp

17.nov.2010 kl.14:14

Youre eyes are fierce!

Tonje

17.nov.2010 kl.21:18

Fint bilde, liker fargeredigeringen! :) Det er veldig vanlig at de sjekker blodtrykket før de gir ny resept, men det var nok normalt hvis han ikke sa noe. Hva heter legen din? Han høres hyggelig ut :)

Tonje Marie

17.nov.2010 kl.21:30

Tonje: Takk skal du ha!

Ja, han har nå alltid sjekket blodtrykk på meg før, er jo et år siden jeg fikk resept sist, så for alt han vet så er jo blodtrykket mitt høyere nå enn det var da :P Syns det var rart han ikke sjekka, men er kanskje fort gjort å glemme når man begynner å snakke om andre ting i mellomtiden. Lennart Hager heter han :)

Skriv en ny kommentar

Tonje Marie

20, Gjøvik

Leker meg med fotografering og bilderedigering, samtidig som jeg blogger om det som faller meg inn. Alle bilder her på bloggen er tatt av meg, med mindre annet er nevnt.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits