Lønning fått, lønning brukt.

Lønning = ofte lenge etterlengtet frisørbesøk. Null ettervekst, og oppdatert klipp. Det er så utrolig digg! Frisøren min prøvde å anbefale Redken-produkter til meg, så jeg begynte å snakke om dyretesting. Haha. Hun hadde vel egentlig ikke tenkt så mye over det, og spurte masse om hvilke merker som driver med slikt, også videre.

Flybillett til Namibia ble også betalt i dag! 10 303 jævla kroner... Men verdt det! Nå begynner ting å komme i boks!


Dessuten så bare måtte jeg ha denne ugle t-skjorta. Se på den da, den er jo awesome. 99 nok på Gina Tricot. Pluss en vegetarisk kokebok, 99 nok på Norli! Innmari billig syns jeg, for en relativt stor og fin kokebok, med masse oppskrifter. Mmm! Brukte en oppskrift i denne boka til middag i dag, og gleder meg til å lære meg å lage enda mer vegetarisk mat :D Aldri vært noen kløpper når det kommer til matlaging, men jeg skulle ønske... Må jo bare begynne å prøve seg fram.

Ellers så gleder jeg meg til i morgen. 1. desember! Når det kommer til julefeiring, så blir jeg superbarnslig. Er som en liten unge når det gjelder alt som har med jul å gjøre. Mamma lager liksom fortsatt pakkekalendere til meg... Men det er mye fordi hun blir like julebarnslig selv. Men i år sa hun klart i fra om at nå måtte hun skjerpe seg, og dette er den siste pakkekalenderen jeg får. Så ingen pakkekalender på Tonje til neste år :( Men for guds skyld, er jo 20 år til neste jul, går nesten ikke an lenger. Men jeg vet at Mamma egentlig bare vil fortsette å lage pakkekalendere til meg for alltid :) Jepp.

5 kommentarer

majsen

01.des.2010 kl.08:51

haha, broren min bor i oslo, er 24 år og får fortsatt gavekalender :D

kuraikyo

01.des.2010 kl.18:16

så bra!!! :) søt tskjorte <3 og den kokeboka har jeg og :D

Marie

01.des.2010 kl.19:30

bare fått pakkekalender sånn... to-tre ganger jeg ; w ;

mamma sa alltid at det ble for dyrt med tre stykker T w T

tipper det var fordi hu ikke gadd 8D

får alltid sjokoladekalender da : D

Tonje Marie

03.des.2010 kl.00:00

Marie: Jeg har fått det så lenge jeg kan huske :O Og jeg har to søsken jeg og! Haha. Men vi har alltid fått rimeligeting da, hver dag skal ikke være en dyr julegave liksom. Mest sånn småtteri :)

Tonje Marie

03.des.2010 kl.00:06

majsen: Haha :D Jeg tipper nesten at Mamma ikke kommer til å klare å slutte med gavekalender til meg.. Det blir spennende å se til neste år!

Skriv en ny kommentar

Tonje Marie

20, Gjøvik

Leker meg med fotografering og bilderedigering, samtidig som jeg blogger om det som faller meg inn. Alle bilder her på bloggen er tatt av meg, med mindre annet er nevnt.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits