For legemidler er jo så jævla billig.....

Rar dag. Jeg har snudd døgnet totalt på hodet, så det var relativt hardt å stå opp 8 for å komme seg av gårde og ta vaksiner. Dermed så sto jeg heller opp 9 jeg... Snooze. Uansett, de to siste vaksinene er tatt. Tyfoid (HELVETE, AU) og gul feber. Så var det å dra seg bort på senteret for å handle dilldall. Enklere Liv in my <3. Har kjøpt vakuumpakker til klær som reduserer volumet med 75%. Genialt! Kjøpte også en slik reisedokumentmappe. Må jo holde styring på pass, vaksinekort, flybilletter, penger OG visum nå. Hjelpes.

Jada, Enklere Liv er så flott atte. Det er ikke malarone... Dette er tabletter mot den skumle malariaen. Fy den. Tuslet inn på apoteket med resepten min trygt i hånden, og ante fred og ingen fare. Babler med hyggelige mannen bak kassa, leser om solkremer i et hefte han ga meg og ladida, før han slipper bomben om at "da ble det 1033 kr takk".

......

LOL? Og det var bare halvparten av tablettene jeg skulle ha totalt! Betale over 2000 norske kroner, bare for malariatabletter?! Vil ikke, vil ikke, vil ikke! Blir helt satt ut, så bare betaler, tar tablettene mine og går. Føler jeg har lagt igjen en liten del av meg selv på det apoteket... Snufs.

Så henger jeg rundt med Annamor og glemmer tablettene i noen timer. Et par kopper kaffe hjalp også på...

Så fort jeg kommer hjem begynner jeg å google. Trenger jeg virkelig de helvetes tablettene?! I utgangspunktet hadde jeg jo fått beskjed av x-plore om at jeg ikke trenger malariatabletter i det området jeg skal oppholdet meg i, var først når jeg kom meg på helsestasjonen at jeg ble usikker. Damen som setter sprøyter insisterte på at jo, malariatabletter måtte jeg ha! Skumle malariaen! Skumle den... Men herregud da, det er jo ikke malariarisiko i det området jeg skal til! Hør nå! Neida. Jeg nekter å betale 2000 kroner for tabletter jeg ikke trenger.

*Ringe apotek1* Hei, jeg nekter å betale 2000 kroner for tabletter jeg ikke trenger! Neida, men jeg forklarte i hvertfall, og jeg kunne få returnere de om jeg kom tilbake og gjorde det i dag. Puh. Tusentakksnilleapotek1damen! Du er konge!

Herp-derp... Ikke kjøp malariatabletter om du skal jobbe som Wildlife volunteer på Harnas i Namibia.

PS. Å lese pakningsvedlegget gjorde ikke situasjonen noe bedre. Bivirkninger, sa du? En hel haug. Diaré, oppkast, sinnssyke utslett, depresjoner, angstanfall, mareritt, insomnia. Nevner i fleng. Dette middelet er ikke bra for kroppen...

Neitakk!

7 kommentarer

maja

01.apr.2011 kl.01:01

reisedokumentmappe!! takk, det hadde jeg aldri i verden tenkt på! nå må jeg løpe å hente innkjøpslappen min før jeg glemmer det. hadde jo aldri i verden klart å holde styr på alt uten noe sånt a gitt

♥ Maja

01.apr.2011 kl.01:44

herregud. hadde allerede glemt å skrive det på huskelista... men gjør det nå! hahaha

Marie

01.apr.2011 kl.08:46

Haff nei, legemidler er sinnsykt dyre. Og nå som jeg har begynt på faste medisiner, så kommer jeg til å sløse bort en hel del T w T

White Beauty

01.apr.2011 kl.14:47

Shit, det var dyrt ja... så bra du fikk returnert det :D tenk så mye rart man kan ta vaksine og tabletter imot..

skummelt da. gul feber hørtes ikke gøy ut.. xD

ChibiAnna

01.apr.2011 kl.22:27

Du snur alltid døgnet nesten du ;)

-men da er du iallefall vant til å snu døgnet når du drar ^^

Tonje Marie

01.apr.2011 kl.23:01

ChibiAnna: Ja, det føles mer naturlig for meg å være våken på natta :P Bare synd jeg ikke må snu døgnet når jeg drar, siden tiden i namibia bare ligger en time før eller etter norsk tid :( Hehe

Tonje Marie

01.apr.2011 kl.23:05

White Beauty: Ja, ble ganske letta når jeg fikk lov til å returnere det :P Går ikke an å bruke så mye penger på noe man ikke trenger!

Ja, jeg har brukt 3000 kroner på vaksiner, selv uten å ta de tablettene! Skal ikke bli syk, nei!:P

Skriv en ny kommentar

Tonje Marie

20, Gjøvik

Leker meg med fotografering og bilderedigering, samtidig som jeg blogger om det som faller meg inn. Alle bilder her på bloggen er tatt av meg, med mindre annet er nevnt.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits