Skincare - Matis

Nettshopping! Jeg elsker Feelunique.com. Kan spare nesten halve prisen på produktene du skal ha ved å handle der. Med gratis frakt og tilbakebetaling av toll så blir det værende billig også.

Jeg har bestilt:

Matis Reponse Soleil Sun Protection Face Cream SPF20 75 ml

Ville ha en solkrem til ansikt som ikke vil gjøre meg blank, og valget falt på denne. Leste gode omtaler av den. Så da kan jeg forhåpentligvis beskytte meg skikkelig mot sola i Afrika uten å se ut som en vandrende discokule.

Matis Reponse Vitalite Travel Bag

Enkel ansiktspleieserie som jeg har hatt lyst til å teste ut, med cleanser, toner, fuktighetskrem og maske. Og det passa så fint at de hadde en reisekit. Så dette blir ansiktspleien jeg tar med meg til Namibia. Selv om produktene neppe vil bli mye brukt... Hudpleie er vel ikke akkurat noe jeg kommer til å ha fokus på der nede, men tenkte det var greit å ha med en liten kit! Ellers vil det vel gå mest i renseservietter. (Jeg hater renseservietter...)

Matis skal visst være et veldig bra hudpleiemerke, og siden jeg fant ut at de har blitt crueltyfree har jeg hatt lyst til å teste ut. Gleder meg veldig til pakke i posten nå!

4 kommentarer

♥ Maja

02.apr.2011 kl.01:33

hmm, kanskje noe for meg nedi der også det?

Lotte Isabel

02.apr.2011 kl.02:02

Hei! Jeg har gått til hudpleier i snart ett år og jeg bruker den samme solkremen. Bare at jeg må ha faktor 50! Den har en kjempe god lukt og den er mattere enn andre solkremer. Så den holder det den lover. Den er også veldig drøy, så du har den lenge. God tur til Afrika! :-)

White Beauty

02.apr.2011 kl.09:25

Gøy! Gleder meg til å høre anmeldelser ;)

Tonje Marie

02.apr.2011 kl.21:26

Lotte Isabel: Oi, solfaktor 50! Kanskje jeg burde bestille en sterkere en også da :P Jeg er jo blek og har ganske sart hud, liksom. Får sjå. Men da satser jeg på at den er super :D

Skriv en ny kommentar

Tonje Marie

20, Gjøvik

Leker meg med fotografering og bilderedigering, samtidig som jeg blogger om det som faller meg inn. Alle bilder her på bloggen er tatt av meg, med mindre annet er nevnt.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits