Noahs ark i Namibia

Bilder fra harnas.org

Det har egentlig ikke gått helt opp for meg, at om ikke lenge reiser jeg for å jobbe med dyr som disse. Lenge har jeg drømt om å kunne komme i nærkontakt med de afrikanske villdyrene. Snart skal jeg det! Det er virkelig en drøm som går i oppfyllelse. Blir helt surrealistisk, rett og slett.

Afrikanske dyr, både tamme og ville. "Problemdyr" som har blitt jaktet på, skadete eller syke dyr, foreldreløse dyr, og uønskede kjæledyr blir fraktet til Harnas, eller Noahs ark, for å bli beskyttet. Minst 25 forskjellige arter har funnet et hjem på denne gården, og jeg skal få lov til å hjelpe til! Jeg kan ikke vente!

Om bare 15 dager, 15 timer, 6 minutter og 55 sekunder er jeg på vei!

3 kommentarer

Ida Marie

11.apr.2011 kl.16:10

Åh, så heldig du er!!! Det blir nok ein heilt sinsjukt fin opplevelse :-) Og bileta her var fantastiske, creds til fotografen!

Marie

11.apr.2011 kl.19:22

Misunner deg sååå :']

Silje Nybråten Langerud

14.apr.2011 kl.14:53

Jeg blir så glad av mennesker som gir av seg selv for dyrene. Er aktiv dyrevenn selv, skulle gjerne gjort noe lignende. Ha en fantastisk fin tur!

Skriv en ny kommentar

Tonje Marie

20, Gjøvik

Leker meg med fotografering og bilderedigering, samtidig som jeg blogger om det som faller meg inn. Alle bilder her på bloggen er tatt av meg, med mindre annet er nevnt.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits