Pakke i posten! Og annet innkjøp

Fin teste/reisekit fra Matis! Réponse Vitalité er en serie som skal gi glød til huden. Dette kitet består av 25mL rens, 25mL toner, 15mL maske og 15mL fuktighetskrem. Det er ikke stort, men er de drøye i bruk, så varer det faktisk en stund.. Jeg skal ha med dette når jeg reiser til Afrika, selv om det sikkert blir lite brukt. Masken legger jeg selvsagt igjen hjemme. Hehe. Bestilt her. Forresten, på feelunique står det at det skal være 50mL rens og 50 mL toner, ikke 25mL. Hvilket er weird! Men, men..Skulle egentlig bestille dette fra Feelunique også, men så var de selvsagt utsolgt. Da passet det fint at de hadde tilbud på Vita! Jeg kjøpte en solkrem med SPF25 også. Jeg tror det var 179 for solkrem og 139 for aftersun?! Husker ikke, men var noe rundt der. Solkremen med SPF15 har tan accelerator også. Woho!

Jeg er litt usikker på om jeg burde ha dårlig samvittighet for å ha handlet Cliniderm. Jeg var så sikker på at ACO er dyrevennlig, men så oppdaget jeg at de står på dyrevern.no sin røde liste. Automatisk så gjør jo Cliniderm da også det. Uansett, vet at ACO selv har sagt at de ikke tester hverken ingredienser eller ferdige produkter på dyr, men de er fortsatt på rød liste? Sikkert ikke skriftlig bekreftet da eller? Kjøpt er nå uansett kjøpt...

Fant fort ut at den SPF50-kremen her er uaktuell til bruk på lepper. Ble helt hvit og jævlig. Lipglossen med SPF25 kjøpte jeg egentlig bare for gøy. Så nå tror jeg at jeg trenger en ny lipbalm eller lignende med høy SPF. Uaktuelt å bruke lipgloss hele tiden. Æsj, disse husker jeg ikke hva kostet... De var på tilbud i allefall, begge var til under 100lappen. Godt under 100lappen også. Tipper mellom 50 og 80. Sånn ca. I'm rambling...

Omtale kommer i hvert fall, når de har blitt testet skikkelig over en periode!

2 kommentarer

♥ Maja

14.apr.2011 kl.10:40

solfaktor 25 og 50?? endte på 15 både til kropp og ansikt jeg, og 20 på leppene... haha, jaja, får bare smøre meg ofte da!

Tonje Marie

14.apr.2011 kl.13:32

Maja: jeg tenker hovedsaklig å bruke den på 15, men kjøpte en på 25 også, bare for å være på den sikre siden. 20 til ansikt. Den 50tuben er til krisetilfeller, syns bare det er greit å ha:p hva har du kjøpt til leppene? Har ikke funnet noe jeg vil ja, jeg.

Skriv en ny kommentar

Tonje Marie

20, Gjøvik

Leker meg med fotografering og bilderedigering, samtidig som jeg blogger om det som faller meg inn. Alle bilder her på bloggen er tatt av meg, med mindre annet er nevnt.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits