Mine første dager på Harnas

Hei alle der hjemme!

Vi har hatt skikkelig problemer med internett her. Men Maja fikk endelig nett på sin mac, så da låner (stjeler) jeg den litt.

Det har skjedd så mye de siste dagene at jeg har ikke sjans til å få med alt! De første dagene var mest opplæring, og først på mandag fikk vi newbies gå inn til dyrene for første gang. Vi jobber mye i grupper her, og hver gruppe har ansvar for forskjellige dyr. Min gruppe (gruppe 3, hellyeah) har ansvar for fire tamme geparder, en gribb ved navn Asem, 12 Bat eared foxes (hva er nå det på norsk), en ørn med bare én vinge ved navn Finn, en sjakal med bare tre bein som heter Pepino, og noen hvite kalkuner.

Vanligvis står vi opp 05:30, og vi legger oss før 9 om kvelden. Tro det eller ei, men man blir faktisk vant til det! Vi våkner og sovner til løvebrøl, hvilket er helt sykt. Det kommer jeg ikke til å bli vant til.

Skilpadder, esler, kalkuner, mungoer, katter, hunder og en springbukk ved navn Summer (bl.a) går fritt omkring på området.

Jeg har dessuten blitt ranet av bavianer... Og de ville IKKE gi meg pengene tilbake. Så jeg har noen pretty hardcore baboonbruises! De biter hardt. Vi bruker tokens i stedet for vanlige penger her, og det tok ca. et halvt minutt før alle mine tokens var spredt utover hele bavianinngjerdingen. Veldig morsomt å forsøke å samle de inn igjen. Not. Men de er herlige!

Jeg hadde egentlig tenkt til å skryte av at jeg overraskende nok ikke hadde blitt solbrent enda. Inntil i dag... For FYFAEN jeg er solbrent! Sola er sterkere enn jeg trodde den ville være. I dag fikk vi også se fem(?) sjakaler bli sluppet ut i Lifeline, noe som var ganske rørende.

Det er pretty nice her!

Baby meercat<3 De er noe av det søteste jeg har vært borti!

Drittungen Summer :)

Geparden Goeters. Verdens eldste faktisk. Han er 26 år, og geparder blir vanligvis rundt 12-15 år. Så han er rimelig gammel, stakkar.. Han gjør ikke så mye annet enn å ligge og sove. Men han er god å kose på.

Africa sunset

Fra nå av så elsker jeg strutser....

Jeg tror det er hvertfall over 200 av disse rundt omkring på området her.Sku hilse fra Maja :)

Jeg kommer antakeligvis til å reise ut til Bushmanland på fredag, så da blir jeg helt utilgjengelig i en uke. Null telefon, null klokke, null do, null dusj. Bare oss og bushen. Så hvis det ikke er noe mer lyd i meg før fredag, så blir det stilt en uke til også. Just so you know!

Når vi er tilbake fra bushmanland kan vi gå inn til de fire tamme gepardene alene, sove ute med dem osv. Jeg gleder meg!

Klokka er 9 og jeg er allerede way past bedtime. Så natti! Savner deg, Mamma!

4 kommentarer

03.mai.2011 kl.22:26

så fine bilder, og så godt å se deg. Ikke tenk på at det går lenge mellom tilbakemeldingene. Kos deg med det du står midt oppi, og nyt . Alt bra her, men dyrene dine sørger, spesielt Tuspeluspa. Hun godtar fanget mitt som erstatning. Vær forsiktig da jenta mi.

Klem fra mamma. Brynjar hilser masse.

Chibi Anna

04.mai.2011 kl.10:31

Hurra! Jammen ser det gøy ut!

-du blir sikkert litt mer vant til solstyrken etter hvert tenker jeg. Jeg drømte om deg i natt forressten. Pretty cool.

Kos deg masse og ikke stress med oppdateringer ;) Blir glad når de kommer, men ekstra glad når jeg må vente litt på de :P Hehe.

Lykke til i Bushmanland! Hils tilbake til Maja!

Aksel, Foshizzle og babyen hilser også<3

Heidi Brattrud Draget

04.mai.2011 kl.19:46

Hei! Ser skikkelig bra ut dette:-) Mange fine og søte dyr rundt deg ser jeg, likte spesielt godt surikatene og den stakkars gamle geparden:-) Kos deg, nyt opplevelsen og vær forsiktig;-) Skal hilse fra pappan din og Lennox.

Jeanette

20.mai.2011 kl.22:05

Omgomgomg superspennende å lese og se bilder!! Du er sååå heldig!! :)

Skriv en ny kommentar

Tonje Marie

20, Gjøvik

Leker meg med fotografering og bilderedigering, samtidig som jeg blogger om det som faller meg inn. Alle bilder her på bloggen er tatt av meg, med mindre annet er nevnt.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits