Litt tom

Formen er ikke helt på topp, og har hittil brukt dagen på å rote i gamle bilder på min eksterne harddisk. Bare for å ha noe å gjøre. Who am I kidding? Jeg har allerede plenty å ta meg til... Hybelen ser nesten ut som en svinesti etter altfor mange slitne, halvsyke dager. Jeg burde jobbe med seminaroppgave OG prøveeksamen i SPL1092.
Jeg er bare, som så mange andre, veldig flink til å finne på mer interessante ting å ta meg til når skolearbeid, rydding, vasking og lignende skulle vært gjort. Jeg har ikke spist frokost engang!

Bildene er av min vakre Camila-babe. De ble tatt i august i fjor. Tok de med kitobjektivet mitt, så resultatet er tilsvarende... Det plager meg skikkelig at jeg ikke har tid til å leke meg med fotografering om dagen! Har nesten ikke brukt mitt 50mm f/1.4 objektiv som jeg kjøpte i august! Er på skolen/jobb så lenge det er lyst på dagen, og når det kommer øyeblikk hvor jeg har tid til overs på dagtid, så er jeg for utslitt til å gjøre noe som helst konstruktivt. Jeg er også helt tom for inspirasjon og kreativitet. Vil bare ha jul og et nytt år jeg nå. Blanke ark og alt det der. Æsj og...

Én kommentar

Bianca Emilia

07.des.2011 kl.17:37

Åh, det objektivet skal jeg kjøpe meg etter bursdagen min (om jeg får penger nok til det i gave da).

Og jeg kjenner tilstanden; ingen tid til sin egen kreativitet er en situasjon jeg liker meg dårlig i.

Skriv en ny kommentar

Tonje Marie

20, Gjøvik

Leker meg med fotografering og bilderedigering, samtidig som jeg blogger om det som faller meg inn. Alle bilder her på bloggen er tatt av meg, med mindre annet er nevnt.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits